marți, 19 aprilie 2011

RETRAGERILE PE CARD DE PE ALERTPAY TEMPORAR INDISPONIBILE

            Retragerile de bani pe card sunt temporar indisponibile. http://blog.alertpay.com/2011/04/credit-card-withdrawals-and-validation.html
Administrația AlertPay anunță că opțiunea de extragere a banilor de pe contul AlertPay pe card este temporar indiponibilă din cauza că partenerii lor bancari au careva probleme. Opțiunea va fi reintrodusă cînd problema va fi rezolvată. Celelalte opțiuni de retragere a banilor (cecul și transfer bancar) rămîn funcționale. De asemenea pentru verificarea contului este folosită taxarea cardului cu 1-2 Euro, tranzacție ce va fi însoțită de un cod care va trebui introdus în contul AlertPay pentru ca verificarea să fie completă. Această sumă va fi întoarsă pe contul Alertpay după verificare. În principiu verificarea se va efectua ca și la PayPal.
            Atenție! Opțiunea de retragere a banilor prin transfer bancar (Bank Wire) are taxa de 15 $, însă băncile intermediare pot să taxeze și ele. De exemplu, ultima oară am retras 141 $ prin Bank wire (transfer bancar) și am primit pe cont 113 $. Deci taxa totală a fost de 28 $ care include:
1. Taxa alertpay de 15 $.
2. Taxa altei bănci intermediare de 10 $. 
3. Taxa băncii mele locale de 3 $. 
Așadar, dacă aveți o sumă mare puteți să scoateți, însă dacă aveți o sumă mică mai bine să așteptați pînă va fi disponibilă opțiunea de retragere a banilor prin card căci este mult mai ieftin. De asemenea , unde este posibil mai bine de folosit PayPal deoarece este mult mai ieftin. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu