joi, 26 mai 2011

ATRIBUTELE DE BAZĂ - EXPLICAȚIE


          O mică explicație referitor la atributele de bază ale site-urilor (atributele se referă la membrii standard): 
- Plata pentru click: Denotă cît plăteşte site-ul pentru vizionare a unei reclame standard (de obicei 30 secunde). 
- Plata pentru click-ul referalului: Cît plăteşte site-ul pentru vizionarea unei reclame standard de către referalul tău:  
- Numărul de reclame pe zi: Cîte reclame standard oferă site-ul spre vizionare în 24 de ore (Este de menţionat că site-ul poate să ofere mai multe reclame nestandard în afară de cele standard garantate)
- Suma minimă pentru plată: Denotă suma minimă pe care trebuie să o ai pe contul de pe acel site pentru a o putea scoate pe contul tău AlertPay, PayPal etc.
- Termenul de plată: Înseamnă termenul în care site-ul se angajează să-ţi transfere banii de pe acel site pe contul tău AlertPay, PayPal din momentul în care i-ai solicitat
- Mijloacele de plată: Desemnează sistemele de plăţi eletronice disponibile pe acel site prin intermediul cărora poţi primi banii cîştigaţi pe acel site;
- Ţările admise: Ţările din care sunt acceptaţi membri noi pe acel site. 
- Ştergerea conturilor pentru inactivitate: Aceasta desemnează termenul în care contul va fi suspendat permanent sau şters dacă acel membru nu va fi activ, adică nu va viziona nici o reclamă în acea perioadă de timp.
- Forum: Indică dacă acel are forum sau nu.
- Sistem de referali: Dacă site-ul are numai un nivel de referali, aceasta înseamnă că tu vei cîştiga doar de pe urma referalilor tăi direcţi, adică pe care i-ai recomandat tu însuţi. Dacă sistemul de referali este cu 2  nivele, atunci tu vei cîştiga şi de pe urma referalilor recomandaţi de referalii tăi direcţi, adică de referalii referalilor tăi. Dacă sunt 3 nivele şi mai mult atunci vei cîştiga de pe urma referalilor pînă la nivelul indicat. 
- Upgrade: Indică dacă site-ul oferă posibilitatea de a cumpăra statut de membru mai avansat decît standard.
- Bonus de la Venit-In-Plus: Dacă acest compartiment este prezent înseamnă că eu ofer bonus de la mine pentru înregistrarea şi/sau vizionarea reclamelor pe acel site. Pentru a afla despre acel bonus ne ducem AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu